Kiik, kui Elu...

Константин Иванов 74
Kiik viib u;lesse, kohe alla
Pa;ike ko;rge, kuid kohe madal
Raskem u;lesse kergem alla
Ajus so;da vo;i nirvaana
Elus viin vo;i pu;havesi
Hinges to;rv vo;i puhas mesi
Taevas pa;ike vo;i sajab lund
Meie surm vo;i nende su;nd


22.12.2022