Несокрушимые

Князев Дмитрий
Йде війна,горять мости,палають білі вежі
Постать зла до нас летить,постійно пильно стежить
Зводить з розуму і смерть,заглядає в кожен сон
Прокидаюсь,поки ще...Рвуться бомби в унісон

Йдуть за нами ,по п'ятам, чумні кати і вбивці
Як худоба ми для них,а вони мисливці
Окропляє землю кров і тече з відкритих ран
Їх у пастку ведемо!Звір потрапить у капкан

Не хотіли ми у рай і в дивний світ нірвани
Зійде сонце і тіла прикрасять довгі шрами
Через воду та вогонь і нестерпний,гострий біль
Ми за правду стоїмо і йдемо в останній бій

                23.12.22