Свiт в нас, свiт в Тобi

Олег Скороход
Білим снігом освятило,
Небо землю на Різдво.
Стомлені серця відкрило,
Відродило заново.

Світ в нас, світ в Тобі.
Але й досі ми сліпі.
Віру в диво в нас оживи.
Господи благослови.

Перша зірка, сповістила:
"Народилася Любов!!!"
Нас собою охрестила.
І звільнила від оков.

Світ в нас , світ в Тобі.
Тає темрява в вогні.
Нас нарешті розбуди.
Господи благослови.

Світ в нас, світ в Тобі.
Ми маленькі ліхтарі.
Крилами нас обіми.
Господи благослови.

Світ в нас, світ в Тобі.
Ти й на небі й на землі.
Цей світ в нас назавжди.
Господи благослови.

https://youtu.be/W_2k8Bn3V20