Я думаю про вас

Галина Би-Локур
Я думаю про вас.
Думаю постійно,
дивлюся в сині вікна,
навкруг зима…зима.
І думка знову лине,
до вас… до вас.

Беру в теплі обійми,
подовгу щоб тримати.
В зимовій заметілі,
чуттєвості струна.

І знову думка лине.
І бачу теплі сни.
Ліхтарики ялинок,
зима… зима,
тисячі сніжинок.
І з вами я, а іншого нема.