Туманная ночь

Софья Измайлова
туманная ночь
небо прижалось к земле
словно ребёнок

Превод на србски језик: Веселинка Стојковић

Софија Измајлова
Магловита ноћ

магловита ноћ
небо прилегло уз земљу
попут детета