Года идут! Ты их НЕ упускай!..

Николай Клюев -Тверской
         Tatarorum a Turcomannia dicatum...........



Года идут !  Ты их НЕ упускай !  -
Лови Моменты в Жизни Золотые !
А НЕдругов. . .   ты в степи  ПОСылай ! -
Пасутся пусть гнедые, вороные ! . .

Ну, а каурых. . .   запрягай в ландо  !  -
Пускай народ дивится экипажам !
Споём мы  ПОСЛЕ !  Ну, а выпьем. . . ДО ! -
Устроим  им. . .  ПЛЮмажи с ЭПОтажем ! . .

100 Лет ПРОжить -  НЕ Фокус, дорогой ! -
Ведь тут НЕ ФАНТик Важен,  а  НАЧИНка !
Ты -  МАНдарин, МУРза  или. . . Ковбой  ? !
БРЮнет, ШАТен  иль. . . ЯРкая  БЛОНДИнка  ? !

ДОказывать  НЕ Надо НИчего  !
ПОказывать НЕ 100ит ТОРОпиться !
ПУСТЬ БУДЕТ  МНОГО у тебя ВСЕГО, -
Того, Чем МОЖно в Жизни НАСладиться  ! . .

          EX -  PROmt . . . . . . .   


      

          20  ДЕКАбря   2022 г.

      * * * * * * * * * ~ ` ~ ` ~ ` ~ ` ~





Kei te haere mai nga tau! Kaore koe e ngaro i a raatau! -
Ka mau i nga wa koura i roto i te oranga!
A KAUA e hoa. . . kei roto koe i te steppe Tukua! -
Kia kai te kokoru, mangu! . .

Well, kaurykh. . . mauria te whenua! -
Kia miharo te iwi ki nga kaihopu!
Ka waiata tatou i muri mai! Kaati, kia inu tatou. . . I MUA ! -
Ma tatou e whakarite mo ratou. . . Plume with EPOtage! . .

100 Tau ki te Ora - KORE Arotahi, e aroha! -
I muri i nga mea katoa, engari ko te WHAKAKI!
He Mandarin koe, MURza ranei. . . kaupoai ? !
BRUNETTE, BROWN IL. . . Kakaho kanapa? !

Kaore koe e whai ki te whakamatau i tetahi mea!
Whakaaturia NOT 100it HURRY !
KIA RANGA KOUTOU KATOA, -
Ko nga mea ka taea e koe te koa i roto i te ao! . .

           EX-PROmt. . . . . . .

           Hakihea 20, 2022

             * * * * * * * * * *