19 декабря день святого николая на укр. яз

Оля Чепурная
 
 Катерина Рабчун-Мосійчук ( Україна)

  Святий Миколаю, не хочу дарунків,
  Я зовсім не хочу того, що колись- 
  Отих загадкових, красивих пакугків...
  Я хочу, щоб мрії про інше збулись.
 
  Закрий наше небо своїми руками,
  Щоб вражі ракети не падали знов...
  Щоб син повернувся скоріше до мами,
  Щоб тут, в Україні, розквітла любов...

  Лікуй наші рани... бо їх не злічити,
  В окори холодні неси теплоту...
  І дай нам терпіння усе пережити,
  Спини, якщо можеш, цю кляту війну!
   .......
  Святий  Миколаю, не хочу дарунків,
  В нас інші бажання в ці темні часи-
  Ти замість отих загадкових пакунків
  Нам мир  у торбині своїй принеси....