Запах

Людмила Васильева Луцко
Літо пахне барвінком і м"ятою
чистим небом й квітками багатими.
А садок пахне сливами й вишнями.
Біля хати-калиною пишною.
І луги пахнуть маками й травами,
свіжим сіном й в покосах отавами.
Бджілка пахне медовими сотами.
Пахне в лісі дубами високими.
Ну, а осінь хмариною й дощиком.
Пирогами піч пахне і борщиком.
Блискавицею небо і грозами.
Зима пахне вітрами й морозами.
Коли нічка уже за вікном
пахне чим немовля перед сном?
-Запах ніжний ні з чим не зрівняний.
Поцілунками пахне від мами.
А ще пахне дитя перед сном
свіжим теплим смачним молоком.