Не плачте..

Дмитрий Жушман
Не плач те діви у вісні,
Любов то яд на самоті,
Любіть себе у собі Бога,
І вірте в дощ, що змиє біль..

Чекайте мить, і не лякайтесь,
Коли вінець не йде до рук.
А жаждіть віри і не заздрість,
Тим, кого годують з рук..

Лиш щастя в Бога,
 і лише любов його,
Вас зроблять найгарнішими для нього,
І подарують счастья і любов..

18.12.2022   21. 45