Э. Дикинсон. 1605. Each that we lose takes part of

Ольга Денисова 2
1605 (1885)
С утратой каждой меньше мы;
Ждет серп, что был луной,
Туманной ночи, чтоб уйти
С приливною волной.
17.12.2022
 
1605
Each that we lose takes part of us;
A crescent still abides,
Which like the moon, some turbid night,
Is summoned by the tides.