Чу ш?

Дмитрий Жушман
Чуєш?
Віє з поза ранку,
Тихий вечір біля вод..
Я не Я
 і чуєш ти світанок,
І чекаєш свій улов ..

Чуєш?
Як сопе дзвіночок,
Зазиває спочивать
Я не я,
і дивні ночі,
Пробуждають знать. .

Чуєш?
Щастя зачекай,
Чуєш? Чи тремтиш в очах ..?
Не сумуй, чекай світанку,
Жди, любов іде. .

16.12.2022.  2.17