Бiжать шляхи. Летять птахи

Галина Би-Локур
Біжать шляхи.
Летять птахи.
Далеко і високо.
А хто же ти такий…
Забула зовсім спокій.

Пливе туман,
збігають води.
А хто же я така…
Іду тобі навпроти.

Із Вавілону...Фінекії
в третій знову Рим.
А хто ж ми є такії…
А чи впізнаю
рук ленький дотик