Э. Дикинсон. 1618. There are two Mays

Ольга Денисова 2
1618 (1884)
От «может быть»
До «надо бы»
И, следом «будет пусть».
Из компромиссов состоит
Моих желаний путь!
11.12.2022



1618
There are two Mays
And then a Must
And after that a Shall.
How infinite the compromise
That indicates I will!