Доля

Татьяна Олексийчук
Любовна лірика.

Біжать рокИ, спливає швидко час
І наша пісня безнадійно ллється.
У нас з тобою вже немає нас,
Чи може це мені лише здається...

Так!  я - не я, та й ти вже не такий
І моя осінь вже не так сміється.
Чому же, мій хороший, ти сумний,
Чи може це мені лише здається?

Нас не Ісус позбавив синагог, -
З тобою ми не вчилися молИться.
А долю нам дарує з неба Бог,
Чи може це мені лише здається?

У коси щедро падає зима,
Та серце твоє ще до мого б'ється.
Любов така на все життя одна,
Чи може це мені лише здається?