Вона

Олег Скороход
Коли за вікном вже зима.
І довгая-довгая ніч.
Смуток тебе обійма.
Морок чека потойбіч.
Сонце сгоріло дотла.
Місяць залив небосхил.
Здається, що сил вже нема.
І що  не підняти вітрил.

Але Вона поруч з тобою.
Полиск торкнеться чола.
Повіє барвистой весною.
Любов, завжди все подола.

Коли в темряві тільки відчай.
Бажання вийти в вікно.
Сплін тобі виє в обличчя.
Страх вперто тяне на дно .
Віра, Надія згубились.
Здається що це вже край.
А може лише все наснилось.
Ти сам  це кіно обирай...

Вона довіку з тобою.
Полиск торкнеться чола.
Повіє барвистой весною.
Любов, завжди все подола.

https://youtu.be/XCWXiaOoq4g