Крила

Екатерина Твердохлиб
Не вірите, то й не треба
Я віршами торкаюсь неба.
У Бога е  така сила
Він даруе мені крила.
Маю немощі  в ногах,
Зате вмію я літать
Як колись в дитячих снах.
Шлю щиру подяку в небеса
Промінь радості для мого Творця.
Вберегти б мої крила
Від хвилі вогняних змін,що нас накрила.
Дай Боже радість рифмування всіх моїх днів
Аж до останніх крилатих віршів.