Каб быу снег бялюткiм

Воронова Лилия
Усе чакаюць Новы год,
Дзеці, птушкі, і звяры.
Вакол ёлкі карагод,
Гурбы снегу з мішуры.

Люд чакае перамен,
Цуда і падарункі.
Не загадваю я змен,
Толькі пажаданкі.

Каб жылі ўсе заўжды,
Мірна з хлеба лусткай.
Былі ёлкі ў дзетвары,
А снег быў бялюткім.

10.12.2023г.