Справжня сила

Роман Сивко
Уважно, в гору "Придивись".
Це "Гра" така! — Чи ти моливсь?
Твої слова, — це книга "Мрій"!..
Не вір мені, — "Сам" перевір!

Сам "Спробуй"!  Ну-бо, говори!
Повторюй "Тричі", - не мовчи!
Шепчи "У вуха", всім знайомим.
Ось так і діє, "Віра" в бога...

Це було лише, "Його" слово.
І вічна та "Пам'ять", що зі мною.
Тому, з "Дітьми", він наче с богом.
Навчать хотілось, -"По новому"!

Таке все знайоме, і знову по колу...
Той погляд, "Він твій", і посмішка, подив.
Думки — наче зорі, твої всі бажання.
Слова що сказав, вони як "Закляття".

Мені ти не вір! - Лиш "Сам перевір"!
Ти всім показав, де "Страх", твій лежав.
Комусь видно все, "Хтось" чує усе...
Тобі лиш просити, "Бажання — молитви".

Усі не побачать, та зможуть почути...
Він всім говорив, -"Дивись на руки".
Та це не "Одне", ще вчитись потрібно.
"Наука — талант", і в ній "Справжня сила"!