ЗСУ

Лариса Семенец
Ми - твій захист і безпека України.
Збройні сили, неба світлого сини.
Народилися життям в сім"ї єдиній
І найкращої не знаєм сторони.

Ти для нас і оберіг, і рідна мати,
Що складає в долі світла гідний шлях.
І тому тебе я буду захищати
Зі словами віри правди на вустах.

В тій незламності є сила непокори,
Що від пращурів у спадок нам дано.
Шлях від ворога очистимо і знову
У родині мирній ми заживемо.