Спявае зима завируха. бел. мова

Николай Сергеевич 01
Спявае зіма-завіруха–
Шыкуе багаццем сваім.
Насыпала нават у вуха
І шляху нябачна зусім.

Аблокі за зменай паветра
Спяшаюць улетку, зімой.
Часамі здаецца у метры
Вандруюць-плывуць над зямлёй.

Люляе зіма лес махнаты
Спявае. Ніякай нуды.
А ШЛЯХ ЯК ДА РОДНАЕ хаты
Знайсці, не пазнаўшы бяды?