Радуйся небу весеннему..

Елена Качанова-Соколова
Радуйся небу весеннему,
Радуйся птичьему пению,
Радуйся почкам набухшим,
Листикам нежным воздушным...
      
Радуйся облаку белому,
Теплому солнцу несмелому,
Вечным надеждам  весны...,
Что дивных сказок полны

20 .04. 2010 г .