Серед ночi

Даник Красников
Я у темряві серед ночі
Захочу подзвонити до тебе
Кохана моя, твої очі...
Зігрівають мене під небом

Та немов колискова твій голос...
Рідна моя, твоє слово
Б'ється зі мною в бою...
Знай, пам'ятай - I love You...

I love you...

Десь поруч стріляють гармати
Але я не боюсь,
Адже ти у безпеці йдеш спати...
Я за тебе, рідна, молюсь...