Все вiдновимо на краще!

Лариса Семенец
Ви - частина Перемоги,
Що полегли у боях.
В час військової тривоги
Ви сприймали смерті жах

Кроком виклику здолання
Дій ворожої снаги,
У жорстокості страждання,
Що дорогою лягли.

Уперед ви йшли відважно.
Відвойовуючи дім,
Кожен знав - чому і нАщо.
І тому долав екстрім.

Все відновимо на краще,
Відбудуємо своє
І очікуване щастя
Світлом радощів прол"є