Матэ батэ!

Виктор Тетерин 2
Повинэ коцэ матэ!?
Повине, так и батэ!?
Кода, тако ми уже кали.
Нас тут же, враки наказали!

Хотэ, могло тако не бытэ?!
Поскольку, матэ, батэ:
ДОЛЖНО любытэ!!!
Не можэ матэ, бы от батэ!
Кода живэ, у рыднэ хатэ!

Едино семя, обще доле!
Не быть же кровэ,
В голо поле?

А коле матэ мимо батэ!
Тода, не нужно, батэ матэ!!!