Хай буде так

Роман Сивко
Він пам'ятає. - Перший день!
І не забувши, рік в перед...
Побачив світло, в темноті.
До нього він зумів дійти.

А ось і ти.... Чого прийшов!?
Сідай "Добряк", поговори зі мною.
Не треба сліз, достатньо слів.
Тебе я завжди... Добре розумів.

А що вони?.. Вони, також мої.
Бо то, випробування у житті!
Ти все зумів, всім показав...
Хтось тихо гавкав, хтось кричав.

Когось почули... Когось ні...
Так завжди було, у житті.
"Життя" - завжди випробування!
Не всім потрібні, "Такі знання".

На всі твої, питання, відповів!?
Тепер ти "Свій", - не треба слів...
Коли до них, ти повернешся,
Частина пам'яті, твоїй зітреться.

Ти не один, - любов с тобою...
Мій погляд, думка, міцне слово!
Тепер, хто насміхався, над тобою.
Ховає навіть, -"Дивний погляд".

"Закон життя" - для всіх один!
Ти будеш, -"Сам себе, судить".
Твоє життя...  І вирок твій...
Хай буде так! - "Як ти хотів".