Долина макiв, ромашок колiр...

Белякова Светлана Николаевна
Долина маків, ромашок колір,
як прекрасно влаштований  Світ.
Рука Художника смілива,
його нам дарує з Вірою.
За мир, за дружбу, за любов,
віддає кожен голос свій,
гра життєва попереду,
але чи призначено мрії збутися - Se la vi.
Може ти, як хмарина без Душі,
а я безглузда пишу вірші, гострю олівці,
рву серце на частини без твоєї участі.
Стрілу Купідона хочу вирвати з серцевини,
силою урагану і снігової лавини.
Відпусти, не муч, поруш свій полон,
проси що хочеш в жорстокий обмін.