Украiна розквiтне

Галина Чехута
Україна розквітне

Нас не залякати!
Ми - немов із сталі!
Нас любов до волі в горі захистить!
Дух наш не зламати,
Недруги зухвалі
Хай тремтять в окопах від страху щомить!

Зграями ракети
День і ніч літають,
Хочуть наші душі з розуму звести.
Строчать кулемети,
"Гради" не втихають,
Тільки їм не вбити рух наш до мети!

Молимо ми Бога
Днями й вечорами,
Просимо про кару за пролиту кров!
Знаєм - перемога
Вже не за горами,
Нас ведуть до миру віра і любов!

Сонечко весняне,
Пісня солов'їна
Відігріють душі від жахіть кремля.
Дивним садом стане
Рідна Україна,
І розквітнуть мирні луки і поля!