Прокинешся

Дмитрий Жушман
Завтра, ти прокинешся,
закінчилась війна,
І світло з вікон рветься би на волю,
І вибухів не чутно зокрема..

Тебе любити більше,
не потрібно,
В моему сердці бо,
 скінчилась боротьба..

Тебе не чую, вибух пам'ятаю,
І ще тревожно наче, сплю.
І не тримчу від вистрилів гармати,
І всердці волю бороню.

Мы витримали біль,
Зусилля сповідь,
Даремні мрії кинуть все, і я
Любль свою країну - Україну,
І радий що закінчилась війна..

Просунувся, чую виє, та, "задовбанна" сирена.
Штурмує світ жахіттями російського "добра",
Я знаю, мы все ж переможем,
І змиєм з миру слід російського лайна..

28.11.2022р.