Плач

Олег Скороход
Він не прийшов,
А ти його чекала.
Наснилась кров.
Ти у ві сні кричала.
Цвірінчала синиця у вікна.
Звістка чорна як сама війна.

Плач, плач, серденько звільняй.
Плач, плач, дощ сховає сльози.
Плач, плач, себе не спиняй.         
Заплітай свої чорні коси.

Він не прийде.
Нема надії.
Ніч біль пряде.
Блищать солоні вії.
Розвіє вітер передчуттів туман.
Порожній погляд в тьмяний екран.

Плач, плач, серденько звільняй.
Плач, плач, дощ сховає сльози.
Плач, плач, себе не спиняй.
Заплітай свої сиві коси.

https://youtu.be/mfUHr0MzRGw