Сильна ти, Матiнка-Земля...

Белякова Светлана Николаевна
Сильна ти, Матінка-Земля.
Сильна, що народила дитя,
і узяла тривогу за
його далеку дорогу.
Тривожившись, сповиваючи,
на плечі свої здіймаючи,
усі тяготи тлінного Життя,
для процвітання Батьківщини.
Сильна ти, Матінка, сильна!