Живи, Украина... Олександр Олесь

Ольга Кайдалова
Олександр Олесь

Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Шуми, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.
-----
Живи, Украина, любовь и краса,
Для силы, для правды, для воли!
Шуми, как густые родные леса,
Как ветер свободный на поле.

Александр Олесь

Переведено 25.11.2022