Стоять холоднi днi

Людмила Савицкая 2
Стоять холодні дні,
вже з ранку морозець бере...
хандра осіння закрадається в душі
з'явилася раптово білка між дерев
мені хороший настрій придає!
Зграю ворон так чути в далині,
а над хатами сірий дим кружляє
така собі,
осіння, все ж чудова мить
приємно в душу западає...
у осені залишилось вже зовсім мало днів
і на поріг зима майже зайшла
і побажати хочеться мені так всім,
здоров'я  і душевного тепла!

А також миттю пролетить нехай сурова ця зима
А з нею, проклятуща, не потрібна всім, війна!