Народжена музикою краса

Галина Чехута
Все ближче й ближче мелодійні звуки,
Вони хвилюють трепітним цілунком,
Немовби чарівні, жагучі губи
Торкаються душі цілющим трунком.

То колисковим, то бадьорим ритмом
Мелодія розноситься у грудях.
Душевним щемом, романтичним шармом
Акорди почуття глибокі будять.

Невидимий смичок пливе по струнах,
Тремтить, сумує, часом завмирає,
Немов відпочиває в теплих рунах,
А потім знову силу набирає.

Відтінки звуків змінюють тональність,
Звучить адажіо, алегро, скерцо…
Народжену красу несе в реальність
Охоплене поривом щастя серце…