Убок кулём

Ицхак Скородинский
Спустошаным
у нашай вялікай біблейскай краіне
прастору не хапае…

І яны задыхаюцца,
не захапіўшы нічога з таго,
што калі б і захацелі…

Вось…
Жорсткім…
Ім сэрца не хапае,
і таму ламае іх усіх
пагоня падчас палявання…

Такія…
Гуляюць уцёмную…
І так да самай магілы… 

Апошнія…
Што бачаць ясна…
Таксама паміраюць…

Шпалерамі вісяць…
Убок кулём.