Украина

Коваленко Настя
Я відчуваю, як тремтить земля,
Як надра колихаються від болю…
Моя Країна рідна, я - твоя.
Тримайся, моє серце  тут, з тобою.

Настане день і переможе світ!
Нехай впаде в вогонь ворожа зброя!
Судилося нам скласти Заповіт:
Добра і єдності та миру і любові.