Город без цветов

Князев Дмитрий
Місто без квітів
Місце загиблих людей
Серце заповнене розпачем
Відкрив би його хтось ключем

Чотириста душ під номером
Хрести,море свіжих могил
Скільки лежить тут родин?
Ворог у них був один

Місто без посмішок
Місце,де стигне кров
Де янголами стали діти
Вони лише прагнули жити

Небо затягнуте хмарами
Поплачу,допоки йде дощ
Кожен кат буде покараний

        17.11.22