Буде мир

Галина Чехута
Я знаю, що закінчиться війна,
І знову буде мир і в небі тиша,
І радісно бринітиме струна,
Наповнить щастям бісерне узвишшя.

Повернеться земля у вир життя,
Не буде більше вибухів і страху,
Не треба буде бігти в укриття,
Здригатися вночі і вдень від жаху.

І знов мене стрічатиме ріка,
І луг, і гай зелений, тихий ранок.
Біленька хмарка, чиста і легка,
У серці оздоровить кожну рану.

Вдихну природи животворний хміль
І вперше за багато днів заплачу,
Забуду згодом пережитий біль,
Та ворога ніколи не пробачу…