Тривожнi запитання

Галина Чехута
Так важко стало зараз жити
У світі між добром і злом!
Як в час війни не розгубити
Те, що жило в душі руслом?

Як зберегти затишок в серці
І не зачерствіти від сліз?
Як не піддатись страху смерті
І подолати фаталізм?

Чи хоч на мить розтануть хмари
На зов благань і молитов,
Чи так і буде в світі марень
Душа шукати вірний схов?

Чи скоро переможне свято?
Чи буде звершення бажань?
Як накопичилось багато
В душі тривожних запитань!