Мандри Армагеддоном

Ольга Тригирская
                І
Сукня з леліток жовтня леліє тіло,
Лютий дев‘ятий місяць струмить по венах.
Муляють меч та ятра між ніг атіллі,
Світло й світи спливають… Шкода, не війни.

                ІІ
Ніде діти біль і ніде дітись -
В матриці війни немає броду.
Милосердна осінь пестить йодом
Знівечене, зламане, розбите.

              ІІІ
Повторюю мантру
невпинно, невтомно:
Все буде добре. Буде завтра
без суму і сурм тривоги,
на диво скінчаться мандри,
мандри Армагеддоном.

                ІV
А на коня,
в якості епілогу, -
спершу, на те війна, 
гинуть …боги.