Дай Боже

Татьяна Олексийчук
Дай, Боже, сили та терпіння,
Дай, Боже, щоби не клясти,
Щоб зберегли своє коріння,
Щоб рід наш міг завжди цвісти.
Щоб посміхалось сонце вранці,
Пшеницю вітер цілував,
Щоб молодь бігала на танці,
Щоб хтось комусь люблю казав.
Щоб мати дочекалась сина,
Щоб зводили нові мости,
Щоб процвітала Україна...
Дай, Боже, щоби не клясти.