Украина!!! или 6 недоразумений на твою голову

Алексей Широков 3
Україна або 6 непорозумінь на твою голову

Як Україна  нині  потерпає,
Ні економіки, ні лідерів немає,
Був зв'язковий УПА- Кравчук,
Не стало легше ані чуть.

Два строки він відбув катьма,
Прийшов червоний хам Кучма,
Він на гітарі грає, та співає,
Талант, звичайно також має.

За ним, бджоляр приходить Ющ...
Хитається та вьеться наче плющ,
Він тільки глечики збирає,
А хисту керування він не має.
 
І ось нарешті, Януковича обрали,
Ну думали, все буде без обману,
А він злякався втік з майдану,
І кинув всю країну до навали.

Аж ось і шоколадний император,
Пан Порошенко, як реактор.
Війну почав, нажив прокльони,
Пьяничка вічно недовольний.

І ось прийшов, кривавий клоун,
Зеленський - лялька, наркоман,
Країну на шматочки розпродав.
Він Україну як ганчірку розідрав.

Кого ж тепер обрати я й не знаю,
Напевне пса, кота чи мавпу?
З породою не схибити б тепер,
Достойних поки що  нема з людей.

Автор Широков А.А. 13, 11, 2022 г Київ Україна.