Лечу у незвiданi свiти

Галина Чехута
Сьогодні тихий теплий ранок
Погожий обіцяє день.
Повітря свіже від фіранок
Несе мелодію натхнень.

Немовби теплий подих щастя,
Йде з кухні кави аромат,
І листя жовте, як багаття,
Мигтить у полисках вікна.

Я вже у мріях десь далеко
Лечу в незвідані світи,
Долаю перешкоди легко,
Не відчуваю самоти…

Полонить вроди верховенство
І страху висоти нема…
Відрада хвилями блаженства
Бентежну душу обійма.