На кiнчику пера

Галина Чехута
Почуття - на кінчику пера,
Відчуваю подихи натхнення,
Це воно мотиви вибира
І дарує миті одкровення.

З ним я коротаю вечори,
Відкриваю душу легковірно,
Під дощем дивлюсь на кольори
І сприймаю прикрощі покірно.

Образи формують хід думок,
Пал душі підтримує наснагу.
За рядком новий спішить рядок
І вселяє віру й рівновагу.

Рими в'ються легітно в строфі,
Як птахи, що линуть в синє небо,
І земля вже чує птичий спів,
Променіє радісно крайнебо.

Поринаю в розсип почуттів,
В дивний сокровенний світ поезій.
Чую серцем: безліч ніжних слів
Підбирає романтичний меседж.

Правда це чи вимисел душі,
В дійсності стає вже неважливо!
Я дарую Всесвіту вірші
І лечу на крилах мрій щасливо!..