Бо

Ольга Тригирская
Тулились душі i тіла.
       Усю дорогу.
З тілами лагідна була.
       Без застороги.
 
       My soul's decision
Or, may be, my soul's solution.
Душа, бо хижа, не лягла
        Пiд жодну душу.
 
   Тремчу нестямно
B листопаднiм камуфляжi...
    Не сни, коханий,
Й пiд твою ніц-нiц не ляже.