Запахне чабор!

Юрий Мережников
Калi зразумеем што мы не народец
А велькi Народ ды нашчадкi Лiцьвiнау
калi разам устанем у гэтай няузгодзе
то толькi тады усквiтнее Краiна

Тады толькi выйдзем мы з пад акупацыi
Разбурым мурЫ, што са страху ды болю
Калi зразумеем, што МЫ гэта Нацыя
Запахне Чабор...Беларусь стане вольнай!