Лi Лi-Верлен

Ольга Тригирская
У сутінках запліднюються згадки.
Світанками народжуються мрії.
Розхристані поетові нотатки
Крізь решетавий дах мені зоріють.
Витинанкові промені та тіні
Пульсують в скронях, шарудять у скринi.
І плине мить. Спливає строк провини...
Не роздивлюсь - iз вирію? у вирій?