вперте слово

Ольга Тригирская
Life is light. Життя то є світло -
Жовтогаряче літнє,
Блакитнольодяне зимове.
Life is word. Життя то є слово.
 
Word is breath. Подих свободи.
Старішає всесвіт. Шкода.
А в світлі прудке і вперте
Слово вирує. Безсмертне.