Подихи свят

Галина Чехута
В повітрі вже чути
Прискорені подихи свят,
Різдва атрибути -
В убранні святих янголят.

­­­­Мелодія свята
Невпинно звучить у душі,
І нотами щастя
Співають холодні дощі.

Хмаринки-ізгої
Несуть торжества таїну,
А запахи хвої
Вколисують ноту сумну.

Сніжинка срібліє,
І крильце тремтить крижане,
А музика гріє,
Неспокій із серця жене…