Маргаритка

Князев Дмитрий
Ти красива і тендітна
У садах тропічних квітла
Неймовірна,ніжна квітка
       Маргаритка

Пів життя я вклав у мандри
Та знаходив лиш троянди
І вони кололи серце
       Маргаритка

День і ніч про тебе мрію
Я від тебе шаленію
Чарівна,немов лебідка
       Маргаритка

Твій нектар неначе мед
Ти зачаровуєш у мент
Особлива,мила квітка
       Маргаритка

        8.11.22