У черты

Деева Светлана Анатольевна
Яко же на небеси и на земли
Восток одесную, запад - ошую.
И дороги-пути пролегли
На заветную передовую.

Несть свят, Боже, яко же Ты.
Заблудиться, остановиться
У роковой черты,
Глядя прямо в глаза Деннице.

Яко тает воск от лица огня.
Не такая уж дура - пуля.
Если что... постави меня
На Суде Твоем одесную.